Новини

VALTRA випускає шосте покоління тракторів серії S

  • Agrostructura Official
  • ·
  • 27 Вересня 2023

VALTRA випускає шосте покоління тракторів серії S

VALTRA випускає шосте покоління тракторів серії S

 
Представляємо “Боса”
 
Компанія Valtra з гордістю назвала свою останню пропозицію високої потужності “Босом”. Маючи потужність 280-420 к.с. серія S є найбільшим і найпотужнішим трактором Valtra, який забезпечує високий крутний момент на низьких обертах. Двигун AGCO Power об’ємом 8,4 л і безступенева трансмісія CVT забезпечують скорочення обертів двигуна на 5% і зниження споживання палива до 10%, порівняно з попередником серії S.
 
Як фермери та великі підрядники звикли очікувати від Valtra, остання серія S приділяє значну увагу комфорту, видимості та смарт технологіям. Є кілька нових функцій і вдосконалень, які відрізняють серію S 6-го покоління. Новий дизайн, покращений доступ, нова простора кабіна, більша кількість ліхтарів (усі вони світлодіодні) і краща маневреність для всіх завдань – це лише деякі новинки серії S 6-го покоління. Встановлювана на заводі система реверсивного приводу TwinTrac та користувацький інтерфейс SmartTouch завжди були популярними функціями серед водіїв тракторів серії S. Нова серія S пропонує низку оновлень, включаючи кілька варіантів підвіски для передньої осі та кабіни, а також тепер трактори серії S також можуть бути оснащені кабіною Skyview від Valtra та налаштуваннями Valtra Unlimited.
 
Північний дизайн серії S
 
Дизайн тракторів нової серії S черпає натхнення з популярного дизайну Valtra 5-го покоління, але є деякі помітні зміни. Керівник відділу промислового дизайну та користувацького досвіду компанії Valtra Кіммо Віхінен пояснює: “Серія S 6-го покоління поєднує форму та функціональність у сучасній, агресивній мові форм, яка передає потужність серії S. Плавний нахил капота забезпечує винятковий фронтальний огляд. Серія S є першою в галузі з повністю інтегрованим блоком освітлення, включаючи світлодіодне ближнє/дальнє світло, світлодіодні денні ходові вогні, а також світлодіодні фронтальні робочі вогні ближнього радіусу дії. Це забезпечує надзвичайно високий рівень світловіддачі та надає 6-му поколінню тракторів серії S особливого вигляду” Зараз новинка має загалом 16 робочих фар, усі світлодіодні. Шанувальники кабін 5-го покоління тракторів Valtra серій N, T і Q оцінять знайому та ергономічну кабіну серії S, доступ до якої здійснюється через більш м’який нахил, ніж у попередньому поколінні.
 
Підвищена ефективність і стійкість завдяки повністю завантаженій технології розумного землеробства
 
Нова серія S має всі технології, яких очікують фермери зі смарт-підходом. Система автоматичного повороту на смузі Valtra SmartTurn доповнює досвід автономного водіння в полі завдяки чотирьом схемам повороту – режим часткового повороту, розворот, Y-поворот і K-поворот, які дозволяють водієві обробляти поле найбільш ефективним способом.
 
“Наша сьогоднішня пропозиція для точного землеробства закриває більшість потреб клієнтів, а користувацький інтерфейс SmartTouch робить технологію розумного землеробства Valtra найпростішою на ринку. Ми працюємо над новими технологічними функціями, від яких клієнти Valtra отримають користь у найближчому майбутньому”, – коментує фахівець із маркетингу продуктів Йохан Гротелл. Наприклад, систему контролю швидкості (TIM) на базі Isobus планується випустити на серії S у 2025 році.
 
Компанія Valtra обіцяє, що трактори серії S будуть одним із найбільш сталих тракторів як з точки зору виробництва, так і з точки зору підтримки фермерів у сталому землеробстві. Дві третини компонентів тракторів Valtra виготовляються в Фінляндії, а їх завод працює на 100% відновлюваній енергії. Серія S сумісна з відновлюваним дизелем і випускатиметься з заводу з відновлюваним дизелем Neste My у баку. Технологія смарт-землеробства, яка пропонується в серії S, зменшує витрати та час, а також скорочує споживання палива, роблячи роботу фермера більш ефективною та сталою.
 
Повністю адаптована до специфікацій клієнтів з Valtra Unlimited
 
В останні роки система налаштувань Valtra Unlimited ставала дедалі популярнішою: понад третина всіх тракторів, які залишають завод Valtra в Суолахті, мають ту чи іншу форму персоналізації Unlimited. Віце-президент з маркетингу Valtra EME Мікко Лехікойнен пояснює, чому вони особливо вигідні клієнтам із високою потужністю. “Великі ферми та сільськогосподарські підрядники залежать від наявності правильних рішень для виконання складних завдань смарт-землеробства найефективнішим способом. Valtra Unlimited пропонує саме те, що потрібно кожному підприємству для більш ефективного, ергономічного та безпечного ведення сільського господарства”.
 
Функції Valtra Unlimited будуть доступні для всіх моделей тракторів серії S 6-го покоління. Нові трактори серії S доступні з популярною функцією – центральною системою змащення (CLS) і найсучаснішою звуковою системою (включаючи Apple CarPlay і Android Auto). Також в серії S доступна популярна система камер Unlimited VIEW. Ця інноваційна система використовує камери, встановлені на тракторі, дисплей високої роздільної здатності та складні алгоритми машинного навчання для автоматичного виявлення об’єктів, що рухаються попереду трактора, і попередження водія для підвищення безпеки в полі та на дорозі.
 
Глобальний запуск серії S
 
 
Шосте покоління серії S знаменує собою перший глобальний запуск трактора Valtra. В другому кварталі 2024 року планується зростання серійного виробництва, а перші поставки в Європу можна очікувати влітку. Поставки в регіони з менш регульованими стандартами викидів, такі як Південна Америка, планується розпочати в другій половині 2024 року. Valtra представить трактори серії S на польових і клієнтських заходах у всьому світі з листопада 2023 року. Для тих, хто хоче бути в числі перших, хто побачить нову серію S зблизька, компанія Valtra презентує серію S 6-го покоління на Agritechnica в Ганновері, Німеччина, з 12 по 18 листопада. Ви зможете знайти Valtra на стенді B39 у залі 20.


2021 © ТОВ "АГРОСТРУКТУРА". Всі права захищені.